Weft Hairextensions

Weft Hairextensions

weft hairextensions

Weft hairextensions  wordt ook wel haarmatten genoemd. De wefts die wij plaatsen, zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit exclusieve 100% menselijk Remy-kwaliteit haar. Remy- kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar niet knopen, zal het zacht en glad aanvoelen en is hierdoor ook gemakkelijk te borstelen.

Wij plaatsen de weft hairextensions met verschillende technieken, onder andere met microringen en met wax.

De weft blijft gemiddeld 2 maanden perfect zitten met microringen, daarna kan het eenvoudig omhoog geplaatst worden.

met waxbonding is dat ongeveer 4 a 5 maanden.

Microringen: Door de siliconen laag in de ring beschadigd het haar niet en blijft het  prima zitten, de microringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je altijd de juiste kleur bij de weft hairextensions hebt. De  hairweft kan prima omhoog geplaatst worden. De aangekochte haarverlenging gaat ongeveer een jaar mee en hoeft dus maar eenmalig aangeschaft te worden.( enkel met de juiste verzorgingsproducten)

Wax hairextensions microringen
Verschillende kleuren microringen met siliconen binnenkant.

Hoeveel hairweft/weaving heeft u nodig?

Voor een verlenging of volume heb je meestal voldoende aan 100 gram.

We hebben de hairweft van verschillende merken.

Prijzen: Incl. in model snijden.

 • MERK GEWICHT LENGTE BREEDTE PRIJS
  DiBiase 100 gram 50 cm 1,5 meter €210
  Great Hair 100 gram 45 cm 1 meter €205
  Great Hair 100 gram 50 cm 1 meter €240
  Double True 100 gram 50 cm 1 meter €280
  Euro SoCap 100 gram 50 cm 1 meter €250
  Balmain 67 gram 40 cm 1 meter €160
 • weft hairextensions
  Plaatsing van weft met microringen

Herplaatsen weft/weaving met microringen:

 • Omhoog plaatsen van de weft kost per 100 gram € 40.-, dit kan 1 x gedaan worden, daarna moet de weft geheel opnieuw geplaatst worden met nieuwe microringen.
 • Opnieuw plaatsen van de gehele hairweft  kost € 75,-, Eerst wordt de hairweft verwijderd en de haren gewassen, daarna wordt de weft weer opnieuw geplaatst met nieuwe microringen.

Herplaatsen weft/weaving met wax:

 • Met wax kunnen we de weft niet omhoog plaatsen, eerst moet de oude waxbonding verwijderd worden, zodat we daarna de haren kunnen wassen en de weft weer opnieuw kunnen plaatsen met wax. De prijs hiervan is € 150.-

Hoe moet je de weft/weaving behandelen?

Nadat de weft/weaving is geplaatst, adviseren wij het haar minimaal één keer per week te wassen met de juiste verzorgingsproducten.Gebruik bij het wassen zacht stromend water en wrijf zacht de shampoo in voordat u het haar uitspoelt. Wring overtollig water uit het haar en laat het hierna natuurlijk drogen. Wikkel de haren NIET in een handdoek.

Haal verwart of geklit haar voorzichtig uit de war vóór het wassen.

Borstel het haar in een neerwaartse beweging rechtstreeks richting de haarpunten. Begin altijd onderaan en werk daarna langzaam omhoog.

Vlecht u haren in voor het slapen gaan of gebruik een haarnetje. Hierdoor wrijft het haar niet tegen het kussen waardoor beschadigingen tijdens het slapen zoveel mogelijk voorkomen worden.

Een goede verzorging van de extensions is zeer belangrijk, neem een kijkje klik hier voor een uitleg over de verzorging van de extensions en welke producten wij verkopen in onze salon.

weft hairextensions

Hairweft met 2 pakken, zowel verlenging als volume.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)